A zentai Györe László pályafutásának legnagyobb győzelmét jegyezte a budapesti ATP-torna negyeddöntőjében, miután 2:6,7:6 (7-4), 6:2-re győzte le a világranglista 36. helyezettjét, a spanyol Fernando Verdascót!

Az első játszma Verdasco breakkel kezdődött, azonban Györe mindjárt visszavette a breaket, azonban a spanyol utána is uralta a meccset és nagyon magabiztosan, 36 perc után 6:2-re megnyerte a szettet.

A második játszmában fej-fej mellett haladtak, azzal, hogy 3:3-nál Györének több lehetősége is volt a breakre, de Verdasco a legfontosabb pillanatokban nagyon magas szinten teniszezett. Györe a tizedik játékban egy meccslabdát hárított. A játszma a rövidítésben dőlt el, amelyben Györe két minibreaknek és remek játékának köszönhetően 75 perc után 7-4-re győzött.

A harmadik szett Verdasco breakkel kezdődött, azonban nem sokáig örülhetett a spanyol, mivel Györe azonnal egyenlített. Az ötödik játékban a zentai játékos break-labdát hárított, utána viszont elnyerte Verdasco adogatójátékát és mivel nyerte a sajátját, 5:2-es előnyre tett szert, s egy újabb breakkel megnyerte a találkozót!