FB-üzenet: „Jó napot, meg tudják-e mondani, mikor lesz a Troicki-Györe mérkőzés?”

E-mail: „Elnézést, nem tudják véletlenül, mikor játszik legközelebb a Györe?”

FB-üzenet, 2.: „Lehet-e majd nézni az interneten a zentai játékos meccsét?”

Ilyen és ehhez hasonló üzenetekkel árasztottak el bennünket azok a főként zentai olvasóink, akik követik a teniszt. Aki esetleg nem tudná, a zentai Györe László bejutott a Budapesten zajló ATP-torna második fordulójába, ahol szerdán a szerb Viktor Troicki lesz az ellenfele.

Troicki-Györe a negyeddöntőbe jutásért

A hetedik helyen kiemelt Viktor Troicki lesz a zentai Györe László ellenfele a 482 ezer euró összdíjazású budapesti salakpályás férfi tenisztorna nyolcaddöntőjében: a világranglista 39. helyén álló Troicki nagyon magabiztosan, 6:1, 6:2-re nyert az orosz Jevgenyij Donszkoj ellen, így a második fordulóban Györe Lászlóval méri majd össze erejét.

Hogy véget vessünk a Györe–Troicki mérkőzéssel kapcsolatos kérdéseknek, hivatalosan is közzétesszük, hogy a két szerbiai teniszező mérkőzése szerdán, pontosan 12 órakor kezdődik a centerpályán, s szinte biztos, hogy az M4 Sport csatorna ezt a mérkőzést élőben közvetíti majd. Lehet keresgélni live streameket is, de azoknak, akik számítógép előtt ülve követik majd a találkozót, azoknak ezt a linket ajánljuk. Ha Magyarországon tartózkodnak, akkor semmit nem kell tenniük, viszont amennyiben nem, akkor azoknak a következő lépéseket kell végigcsinálniuk:

  1. lépés: Nyissuk meg ahttp://www.hola.org weboldalt, majd nyomjunk a Start gombra, amikor megjelenik.
    2. lépés: Engedélyezzük, hogy feltelepüljön a böngészőnkhöz a Hola nevű kiegészítő.
    3. lépés: Nyissuk meg a korlátozott csatorna linkjét (például: http://kozvetitesek.tv/m4-sport/), majd menjünk rá a böngésző jobb felső sarkában lévő Hola ikonra (kis piros tűz ikon) és válasszuk ki Magyarországot.
    4. lépés: Várjuk meg míg újratölti az oldalt, vagy magunk nyissuk meg újra a közvetítést

ÉS még egy kis segítség: