A zentai Nemanja Nikolić két góllal járult hozzá a Chicago Fire 3:0-s győzelméhez a New England Revolution ellen az amerikai labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában. A magyar válogatott csatára, aki a téli átigazolási időszakban érkezett a Veljko Paunović vezette együtteshez, a New England elleni duplájával már négy gólnál tart, így a legfrissebb góllövőlistán a hetedik helyet osztja Romain Alessandrinivel (LA Galaxy) és David Villával (New York City FC).

Szintén négy gólja van még a hatodik helyen álló Cyle Larinnak (Orlando City SC), aki azonban eddig csak öt meccsen lépett pályára, míg Nikolić, Villa és Alessandrini hat találkozón szerepeltek. Ola Kamara (Columbus Crew), Yura Movsisyan (Real Salt Lake) és Justin Azeez (Columbus Crew) hét mérkőzésen szereztek négy gólt.

A góllövőlista élén Erick Torres (Houston Dynamo) áll, aki hat találkozón hatszor volt eredményes.

A Chicago Fire szombat esti mérkőzésén Nikolić mellett még a világbajnok Bastian Schweinsteiger volt eredményes. A Manchester Unitedtől érkező német játékos a 45. percben szerezte meg a csapata első gólját, Nikolić pedig a 47. és a 72. percben iratkozott fel a góllövőlistára. A Chicago Fire hat forduló alatt 11 pontot gyűjtött, s ezzel jelenleg a harmadik helyen áll a bajnokságban, az öt mérkőzésen 12 pontot szerző Orlando City és a hét meccsen 13 pontot összegyűjtő Columbus Crew mögött.

Nikolić góljával nyert a Chicago Fire – VIDEÓ

A zentai Nemanja Nikolić 22. percben lőtt góljával gyűjtötte be a három pontot a Chicago Fire együttese az amerikai labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában a Columbuis Crew ellen. Nikolić remek passzt kapott Michael Dax McCartytól, és sikerült is a labdát elrúgnia a vendégek kapusa mellett. A Chicago öt mérkőzésen nyolc pontot gyűjtött, s jelenleg a 6.