Kitett magáért a rendőrség, 24 órán belül felgöngyölítette annak a videónak az ügyét, amelyen két férfi egy lezárt szavazóurnába dobál olyan szavazólapokat, amelyeken a hatos szám van bekarikázva. Közben pedig vígan csevegtek arról, hogy milyen menő dolgot is művelnek ők.

A rendőrség kedden közölte, hogy a videó három nappal az elnökválasztás után készült, vagyis április 5-én, M. P. (1980) házában a Novi Pazar melletti Lukare településen. A belügyi közlés szerint a szavazócédulák nem eredetiek, nincs rajtuk pecsét és más biztonsági jelzés sem. Mindenki, akit ez ügyben meghallgatott a rendőrség, beismerte, hogy M. P. otthoni nyomtatóján készítették a cédulákat, és hogy ezt a videót a család és a barátaik szórakoztatására készítették.

A polgárok finoman szólva is kételyeiknek adtak hangot a rendőrségi nyomozás eredménye kapcsán, amelyek esszenciáját Nikola Kojo színművész foglalta össze a legfrappánsabban. Twitter-bejegyzésében a következőt írta: Minden rendes család háztartásában lennie kell egy szavazóládának, lepecsételt, színes szavazólapoknak, viasznak, pecsétnek és cérnának. Ez egy rééégi szokás. Mi így baszkódunk.”

Ez már csak így természetes, úgyhogy mi azt kérdezzük Önöktől, hogy tartanak-e otthon szavazóurnát a fenti kellékekkel együtt? Szavazzanak: