Több szerbiai színész, énekes, zenész és tudós is a támogatásáról biztosította már a diktatúra ellen tiltakozó fiatalokat, s most Rambo Amadeus, a népszerű zenész is csatlakozott hozzájuk. A montenegrói előadóművész Facebook-oldalán tette közzé álláspontját, amelyben azt írta: „Mint mindig, most is az egyetemisták oldalán állok, s amennyiben ők bérencek, akkor én is az vagyok. Sőt, engem az emberek többségénél sokkal jobban megfizetnek. Természetes, hogy nekem egy kicsit más követeléseim vannak, s én csakis a szabályokkal foglalkozom, nem pedig személyes problémákkal.”

Antonije Pušić, vagyis művésznevén Rambo Amadeus hat pontban foglalta össze elvárásait, az alábbiakban ezeket ismertetjük:

1. A bulvárlapoktól és a giccstelevízióktól megvonnám a tájékoztatás, a politikai hírek, és bármilyen politikai műsor sugárzásának jogát. Az „egy sor csöcs – egy sor popó – egy sor politikus” jellegű szerkesztéspolitika minket és a hatalmat is degradálja.
2. Egy független, egyetemistákból álló bizottság hozza rendbe a választói névjegyzéket, mivel állítólag Szerbiában több a választásokra jogosult polgár, mint amennyi felnőtt lakosa van az országnak.
3. Kötelezővé kell tenni a választásokon való részvételt. A demokrácia a felelőtlen távolmaradók kezében van, és úgy tűnik, hogy azok a leghűségesebb szavazók, akik a tollat négyévente egyszer veszik a kezükbe, de véletlenül sem akarják elmulasztani ezt az élményt. A legfelelőtlenebbek pedig azok, akik azt hiszik, hogy mindent tudnak, és úgy viselkednek, mintha csak egy szépségválasztásról lenne szó, s ezért „senki sem tetszik nekik”.
4. Korlátozni kell a politikusok televíziós szereplését. Hiszen egyikük Tito elvtársnál is többször jelenik meg a képernyőn. Jó emlékszem, Tito mindig a híradók első öt percében szerepelt, s beszédet is háromhavonta egyszer, csak valami balhék vagy ünnepségek alkalmával mondott. Ez a mai politikus pedig a bemondóknál is többet szerepel a tévében.
5. Az informatív műsorokban meg kell szüntetni azokat a tudósításokat, amelyek arról szólnak, hogy ki mit mondott, és csak azoknak kell adásba kerülniük, amelyek arról számolnak be, hogy ki mit csinált, mi történt. A lózungoktól képtelenség felismerni, hogy mi van és mi nincs valójában.
6. Minden este a tévéhíradóban grafikonokon kell bemutatni a belső és a külső adósságokat, a munkanélküliek számát, és esténként naponta közölni kell az európai átlagjövedelmek top-listáját.

Rambo Amadeusra egyébként is jellemző a szociális és politikai érzékenység. Éppen ezért végül álljon itt tőle egy zeneszám a kilencvenes évekből, amely az akkor aktuális kérdésekkel foglalkozott: