(Fotó: Illusztráció)

Egy kismama mesélte, hogy kötelességtudó polgárként, kislányával ő is a szavazóurnák elé járult. A babakocsit az épület előtt hagyta, s miután bekarikázta az egyik jelölt előtti számot és elindultak volna haza, kotorászni kezdett a táskájában. Ekkor, az egyik választási ellenőr kávéját kortyolgatva feltehetőleg azt hihette, hogy az anyuka még nem szavazott, a következő szavakat intézte hozzá:
– Jaj,de aranyos baba. Milyen jó, hogy maga ilyen fiatal kismama. Így is kell, bevállalni minél előbb. HALADNI. HALADNUNK kell a jövő felé az új nemzedékkel. A HALADÁS fontos. Ezt kell az életben, nem megállni, HALADNI.
A fiatal anyuka először megdöbbent a hölgyemény buzgóságán, s csak annyit felelt neki, hogy köszöni a bókokat, de már leadta a voksát.
Erre a túlbuzgó ellenőr annyit mondott, hogy ettől függetlenül aranyos a baba, szívott egyet a cigijéből, a füstöt befújta a kislányra és hátat fordított az anyukának és a kisbabájának.
Kövesse folyamatosan frissülő közvetítésünket:

Szerbia elnököt választ

A hatalmi koalíció elnökjelöltje Aleksandar Vučić nem sokkal 8 óra után adta le a szavazatát Új-Belgrádban a lánya társaságában. Ha a szavazás során szabálytalanságot észlel, azt a 069/232-19-01 telefonszámon jelezheti. #izbori2017 Naši posmatrači stižu na 450 biračkih mesta širom Srbije. Call centar počinje sa radom.