Szerbiát elárasztották a hatalmi koalíció elnökjelöltjének, Aleksandar Vučićnak az (óriás)plakátjai és a kampányvideói az interneten és a televízióban. A többi elnökjelölt kampányvideója vagy egyáltalán nem, vagy csak alig szerepel a Szerbiai Rádió és Televízióban. Ennek az okáról Rade Radovanović, a Danas újságírója nyilatkozott az N1 Televíziónak. A Saša Jankovićot nyilvánosan is támogató újságíró elmondta, hogy Aleksandar Vučić egyetlen egy kampányvideójának a megjelenése mintegy 15 000 euróba kerül a miniszterelnöknek. Radovanović számításai szerint ezért az összegért Szerbiában az átlagkeresettel rendelkezőknek (februárban ez 46 990 dinár volt) négy évet kell dolgozniuk.

„Saša Jankovićnak egyetlen egy kampányvideója sincs a televízióban. Ez nem véletlen, hiszen egy másodperc 23 000 dinárba kerül, adóval együtt pedig már 27 000 dinár, ami valamivel több, mint 200 euró” – mondta Radovanović, aki hozzátette, Aleksandar Vučić Mali Alek kampányvideója mintegy 80 másodpercig tart, vagyis ennek a felvételnek egyszeri megjelenése 15 ezer euróba kerül, Szerbiában pedig az átlagfizetés 335 euró.

„Vučić egy kampányvideójának a leközléséért egy átlagfizetéssel rendelkező szerbiai polgárnak négy évet kell dolgoznia. Ez megengedhetetlen, hiszen ez az én és az önök pénze is” – mondta Radovanović, aki arra a kérdésre, hogy miért támogatja Jankovićot, azt felelte, azért. mert mint polgári jogvédő fantasztikus eredményeket ért el, amelyet Európában is elismertek, és azért is, mert Janković volt az, aki figyelmeztette a jelenlegi miniszterelnököt, hogy nem szegheti meg a törvényt, és, hogy Vučić egyes cselekedeteivel ezt mégis megteszi.