Bűnvádi feljelentést tett Nataša Jeremić a Szerb Haladó Párt, Aleksandar Vučić és a párt alelnöke Milenko Jovanov ellen azon közlemény miatt, amelyben őt a szerbiai drogpiac főnökének nevezték. Vladimir Gajić, az elnökjelölt Vuk Jeremić feleségének ügyvédje elmondta, a feljelentés alapján megalapozott a gyanú, hogy az SZHP mint jogi személy hamis bejelentést tett, Vučićot hivatali helyzettel való visszaélésért, Milenko Jovanovot pedig szintén a hamis bejelentés miatt jelentették fel.

Mint arról mi is írtunk, a haladók közleményét követően, Nataša Jeremić sajtótájékoztatón utasította el a vádakat, ez itt olvasható:

Nataša Jeremić: Féltem az életem, Vučić szégyellje magát

Vuk Jeremić elnökjelölt felesége, Nataša Jeremić erélyesen elutasította a Szerb Haladó Párt közleményében olvasható vádakat, amely szerint Szerbiában ő felügyeli a teljes kábítószerpiacot. A korábban újságíróként dolgozó Nataša Jeremić azt mondta, sosem volt kapcsolatban a kábítószerrel, a közlemény elolvasása óta félti az életét, és úgy gondolja a közlemény mögött nem más, mint Aleksandar Vučić, a Szerb Haladó Párt elnöke, a hatalmi koalíció elnökjelöltje áll.


Erre reagálva Vučić azt mondta, az ő családját is folyton támadják és őt senki se védte meg ezektől a támadásoktól. Aki szeretne naprakész lenni, ezt a szöveget itt találja:

Vučić: Az én családomat ki védi meg?

A közlemény szerzőjeként emlegetett Milenko Jovanov, jelenleg Vučić közeli munkatársa korábban a Szerbiai Demokrata Párt tisztségviselőjeként arról vált hírhedtté, hogy nyelvrendőrség létrehozását kezdeményezte, akik a magyarok hiányos nyelvtudását vizsgálnák

A közlemény szerzőjeként emlegetett Milenko Jovanov, jelenleg Vučić közeli munkatársa korábban a Szerbiai Demokrata Párt tisztségviselőjeként arról vált hírhedtté, hogy nyelvrendőrség létrehozását kezdeményezte, akik a magyarok hiányos nyelvtudását vizsgálnák.