Az egy dolog, hogy parancsba van adva az Aleksandar Vučićot támogató tájékoztatási eszközöknek, hogy le kell járatni az összes olyan ellenjelöltet, akik az elnökválasztás második fordulójában legyőzhetik a jelenlegi miniszterelnököt. Az egy másik dolog, hogy ilyenkor a szervilis szerkesztők nem válogatnak az eszközökben. De azért ezt mégis úgy kellene megcsinálni, hogy annak legyen valóságalapja, máskülönben a hírportál, napilap saját magából csinál hülyét, nem pedig az ellenjelöltből.

Pontosan ez történt szombaton az Informerrel, amely leközölte, hogy Topolyán az emberek nem álltak szóba Saša Jankovićtyal: az Informer szerint Janković az észak-bácskai városban kénytelen volt a véletlenül arra kószáló járókelőknek beszédet mondani, mert senki más nem volt rá kíváncsi.

El kell ismernünk, a sztorit jól kitalálták, azonban egy kis hiba csúszott a gépezetbe. Valószínű ezt már napokkal ezelőtt megírták, s szombat délután csak élesítették a cikket, de előtte elfelejtettek tájékozódni. Az igazság ugyanis az, hogy Saša Janković nem is volt Topolyán, ugyanúgy, ahogy Zentán sem, mivel mindkét helyen Dušan Ivković szólt az egybegyűltekhez, a polgári jogvédő pedig Szabadkán beszélt az embereknek.

Ennyit az Informer szavahihetőségéről, szerkesztéspolitikájáról és professzionalizmusáról.

(FOTO) FIJASKO SAŠE JANKOVIĆA U BAČKOJ TOPOLI! Hteo da razgovara s građanima, ONI GA ISKULIRALI!

(FOTO) FIJASKO SAŠE JANKOVIĆA U BAČKOJ TOPOLI! Hteo da razgovara s građanima, ONI GA ISKULIRALI! Predsednički kandidat Saša Janković ima toliko snažnu podršku da je u Bačkoj Topoli govorio na skupu pred slučajnim prolaznicima