Újabb elnökjelölt adta át a szükséges aláírásokat a Köztársasági Választási Bizottságnak. Saša Radulović az Elég volt mozgalom elnöke tizenegyezer aláírást mellékelt jelöléséhez, amit szombaton adott át.

Ez alkalommal elmondta, nehéz volt az aláírások összegyűjtése, mert nem volt elegendő számú közjegyző és értékelése szerint az április 2-i választás igazából referendum lesz Aleksandar Vučić mellett vagy ellen. Mint mondta, a hatalom célja a kezdetektől az volt, hogy minél alacsonyabb legyen a részvételi arány, mert akkor a haladók elnökjelöltje már az első körben nyerhet.

A mostani helyzetet 2000. október 5-éhez hasonlította, illetve mindahhoz, ami az akkori választásokat megelőzte, amikor a polgárok nem Vojislav Koštunicára, hanem Slobodan Milošević ellen szavaztak.

Menjen el mindenki szavazni. Ha eljutunk a második fordulóig, csak egy üzenetünk lesz: Gotov je, vagyis Neki annyi! – idézte fel a 2000-es szlogent.

A választási bizottság eddig a következő személyek jelölését fogadta el: Aleksandar Vučić, Saša Janković, Vojislav Šešelj, Vuk Jeremić és Boško Obradović.