Tijana Bogićević dala, az In Too Deep képviseli Szerbiát 62. Eurovíziós Dalfesztiválon májusban, Kijevben. A szerzemény videoklipjét most hozták nyilvánosságra a rendezvény hivatalos honlapján.

Olvasóink most a Szabad Magyar Szó oldalain is meghallgathatják a felvételt:

A dal címe In Too Deep, és továbbra sem ismert, hogy a korábban hangoztatott ígéreteknek megfelelően, mikor jelenik a zeneszám szerb nyelvű változata.

Mint megírtuk, Tijana Bogićević jelenleg az Amerikai Egyesült Államokban él, s egyszer már szerepelt ezen a Dalfesztiválon: 2011-ben, amikor Nina Radojčić képviselte Szerbiát a Čaroban című dallal, akkor Bogićević kísérő vokalistaként segítette.

A számot, amelyet Kijevben előad, a zenei producerek, zeneszerzők és a Symphonix International cég alapítói (Borislav Milanov, Bo Persson, Johan Alkenas and Lisa Ann-Marie Linder) készítették el. Valamennyien részesei voltak annak a csapatnak, amely hozzájárult ahhoz, hogy 2014-ben Conchita Wurst megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált.

Az Euovíziós Dalfesztivál idei döntőjét május 13-án tartják az ukrán fővárosban, az elődöntők május 9-én és 11-én szerepelnek a programban.

 

Olvassa el a témával foglalkozó korábbi cikkünket is:

Tijana Bogićević képviseli Szerbiát az Eurovízión

A 62. Eurovíziós Dalfesztiválon, amelyet az idén Kijevben rendeznek meg, Szerbiát Tijana Bogićević popénekesnő képviseli – így döntöttek a Szerbiai Rádió és Televízió zenei szerkesztőségének vezetői. Tijana Bogićević jelenleg az Amerikai Egyesült Államokban él, s egyszer már szerepelt az Eurovíziós Dalfesztiválon: 2011-ben, amikor Nina Radojčić képviselte Szerbiát a Čaroban című dallal, akkor Bogićević kísérő vokálként segítette.