Az adai Műszaki Iskola diákparlamentje az oktatási intézmény és az Integrál Pedagógus Egyesület védnökségével december 2-án, jótékonysági bált rendez a Park Szállodában. A bál bevételéből az iskola műszaki felszereltségén szeretnének javítani a szervezők, másrészt pedig tanúbizonyosságát szeretnék adni a fiatalok kezdeményezőkészségének is.

adai-bal-3cf09d81c49bcffe51d03f73c4ea16d2A szervezők szerint elsősorban olyan technikai felszerelések beszerzésére fordítanák az összegyűlt pénzt, amelyekkel manapság nélkülözhetetlenek a minőségi gyakorlati oktatás megvalósításához.

Mindenekelőtt egy 3D-s nyomtatót és egy kézi kamera megvásárlására gyűjtenek, de ezenkívül a tanulók gyorsabb és hatékonyabb tájékoztatása érdekében egy információs rendszert is ki szeretnének alakítani az iskolájukban. E rendszer egyes elemei már adottak, csupán két korszerű televízió-készülékre lenne szükségük az üzembe helyezéséhez.

A rendezvényre a belépő 1600 dinár, aminek ellenében bőséges vacsorát, nyereményekben gazdag tombolát és köszöntőitalt ígérnek a szervezők. A kiváló szórakozásról és a jó zenéről a Homokóra együttes gondoskodik majd.